Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt
Kontakta oss

 


Duni Servett 40x40cm Green (fp om 50 st) i gruppen FIKA & KÖK / FÖRBRUKNING KÖK / Servetter / Servetter 3-lagers Tissue hos Gula Katten AB (121683)
Duni Servett 40x40cm Green (fp om 50 st)

Duni Servett 40x40cm Green (fp om 50 st)

Artikelnr.
121683
180 kr
272.60 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
De här Dunilin®-servetterna för engångsbruk är tjocka, vilket gör dem perfekta att vika på olika sätt, men de är ändå mjuka och behagliga.
De här förstklassiga Dunilin®-servetterna i airlaid-material passar för alla festliga tillfällen. De gör det enkelt att dekorera proffsigt snyggt vid finare tillställningar, banketter och fester. De här återvinningsbara servetterna är starka och pålitliga. De är mycket motståndskraftiga mot vatten och annan vätska och har hög absorptionsförmåga. De är mjuka och rivs inte och har ändå känslan hos en högkvalitativ tygservett.
Dunilin®-servetterna finns i en rad färger, storlekar och utföranden och kan användas tillsammans med andra Duni®-produkter för en komplett dukning. - Engångsservetter tillverkade i tjockt airlaid-material - Mycket absorberande - Mjuk känsla som inte rivs och repar - Perfekt för finare tillställningar och festliga tillfällen - Återvinningsbar - Biologiskt nedbrytbar - Certifiering: FSC® - Material: Icke-vävt airlaid-material - En förpackning innehåller 50 servetter - Design: Achillea - Färg: Grön - Mått: 40 x 40cm