Gula Katten
Kundtjänst: 020 - 15 20 00  Mån-Fre 9-17 Kontakta oss     
           

Användarnamn

Trygg e-handel
  Alltid låga priser!       1-2 dagars leverans     Fri frakt över 995 kr ex moms

Alltid hos
Gula katten

  Alltid låga priser!
  Handla utan konto
  Fri frakt över 995 kr

  1-2 dagars leveranstid

Betalningssätt

Klarna Logga Vänsterkolumn

Kontakta oss

 
Digitala kataloger

Huvudkatalog

Förskola & Skola

AlmanackorSkumtvål KLEENEX t el. dispenser 1,2L i gruppen STÄD & HYGIEN / HYGIENPRODUKTER / Tvål / Kimberly Clark Hygiensystem hos Gula Katten AB (100569)
Skumtvål KLEENEX t el. dispenser 1,2L

Skumtvål KLEENEX t el. dispenser 1,2L

Artikelnr.
100569
257 kr
Exkl. moms
Antal: 
Spara som favorit
Information Dela Tipsa en vän
Förbättra din personliga hygien och vårda huden med den här kontinuerliga och tillförlitliga patronen. Denna produkt är utformad för ekonomisk, frekvent och hållbar användning och ger ett generöst lödder och en känsla av hemma för badrum på hotell, sjukhus eller kontor. Den lyxiga genomskinliga tvålen av hög kvalitet återfuktar huden och rengör samtidigt dina händer effektivt men skonsamt.

Den löddrande formulan ger upp till dubbelt så många tvättar per liter som traditionella flytande tvålar, vilket gör att den passar bra där den ska användas av många människor. Löddrande tvålar minskar mängden avfall, kräver en mindre mängd vatten och ger en kortare tvättid eftersom löddret stannar kvar på huden längre.

God handhygien är ett beprövat sätt att minska sjukdom och smitta på arbetsplatser och därmed även att förbättra närvaron och produktiviteten. Skapa ett bra intryck i de allmänna utrymmena och se till att personal och besökare känner sig omhändertagna genom att använda den här förstklassiga produkten för att bibehålla en optimal hälsa.

Den starka inbyggda pumppatronen minskar läckage och nedsmutsning och krymper för att spara utrymme när den är tom. Den är återvinningsbar (när pumpen tas bort), vilket gör den till ett bra val för miljömedvetna företag.
Löddrande tvål, påfyllning
EU Ecolabel
Doftfri
Gör händerna mjuka och fräscha
Lätt att fylla på och hålla ren
Höjer hygienstandarden
Överlägsen prestanda
Hög kapacitet
1 850 tvättar per patron
Pumpmunstycke
Klar att monteras i dispensern
Kapacitet: 1,2 liter
Färg: Klar